top of page

Wie is Linsay?

Wie is Linsay?

Dit ben ik :-) Linsay Baert,

sinds '83 op deze gekke planeet, mama van 3 tieners en een gekke dobermann, wonende te Mortsel en met veel trots zaakvoerder van Schoonheidsinstituut Linsay, voorheen schoonheidsinstituut Puur in de Stierstraat te Zurenborg. Na 4 heerlijke en leerrijke jaren met Puur was het tijd om naar een volgend niveau te gaan, het salon in de Stierstraat had zijn capaciteit bereikt en zo zijn wij in het mooie Mortsel terecht gekomen.

Schoonheidsinstituut Linsay staat sinds 2017 voor kwalitatieve verzorgingen met topmerken zoals  Body&Bess in een superrelaxte sfeer. 

Het salon is een mix van rust en eigentijds maar vooral een weerspiegeling van mezelf. Naturel met een hoekje af :-) Naast een leuke ontvangstruimte, is er een leuke ruimte voor hand -en voetverzorging en een aparte, relaxte ruimte voor alle gelaats -en lichaamsverzorgingen.

Ik kan niet wachten om jullie allemaal welkom te heten, boek snel en ontdek het gewoon zelf!

Tot snel!

Liefs

Linsay

 

Schoonheidsinstituut Linsay

Dorpsstraat 14

2640 Mortsel

0472/66.45.50

info@schoonheidsinstituutlinsay.be

OPENING HOURS

Maandag tem donderdag

9u - 19u

vrijdag

9u - 13u

Zaterdag

10u - 16u

 zondag gesloten

Contact

Bedankt voor de inzending!

OPGELET! Tijdens behandelingen neem ik de telefoon niet op zodat iedereen kan genieten van zijn/haar behandeling maar laat gerust een berichtje na en ik bel zo snel mogelijk terug.

KAN JE NIET KOMEN?

Annulaties per mail/telefoon, 24u op voorhand, zoniet zal de VOLLEDIGE behandeling aangerekend worden.

bottom of page