top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij werken samen met E-Med voor uw laserontharing. 

 

E-MED Laserontharing biedt u een veilige en efficiënte uitkomst! Met permanente laserontharing kom je voor lange tijd van ongewenst lichaamshaar af, en zonder pijn.

 

Bij E MED Laserontharing werken ze op basis van de nieuwste behandelmethodes die veilig, pijnloos en zeer effectief zijn.

Definitieve laserontharing is mogelijk op vrijwel alle lichaamsdelen en geschikt voor bijna alle mensen.

 

 

 

 

 

 

Werkingsprincipe: E-med Laser behoort tot de familie van de diodelasers (nieuwste methode) en maakt hierbij gebruik van laserlicht dat door melanine (-haarkleurstof) kan worden geabsorbeerd. Door compressie van het E-med Laserhandstuk komt de haarwortel zo dicht mogelijk bij het huidoppervlak. Dit handstuk genereert een zeer gerichte lichtbundel van 808 nM die omgezet kan worden in warmte dankzij het aanwezige kleurpigment (-melanine) van het haartje. Deze warmte wordt volledig naar de haarwortel geleid en zorgt daar voor permanente schade aan het haarzakje waardoor er zich nooit meer een haar kan ontwikkelen in dat haarzakje. E-med Laser werkt zeer gericht en selectief zodat er geen schade aan de huid komt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij E-med Laser kan u kiezen tussen twee opties:

  •  Gratis test- en informatiesessie, waarbij u eerst antwoord krijgt op al uw vragen   én waarbij de test zal aantonen welke resultaten u kan verwachten

  •  Indien gewenst, onmiddellijk starten met uw behandelkuur, waarbij u geniet van 30   euro korting op de eerste behandeling

 

meer info kunt u vinden op hun website www.emedlaser.com

of neem gerust contact met ons op

E med logo
e med oksels
bottom of page