top of page

Permanente make-up
Rebecca Meervis

Graag laat ik jullie kennis maken met Rebecca Meervis, deze enthousiaste dame is het  gezicht achter Beck's Beauty Bar te Zwijndrecht en neemt jullie mee onder haar bekwame vleugels in de wondere wereld van de permanente make-up.

Permanente make-up zorgt voor dat extraatje wat jouw gezicht nog meer laat spreken, van wenkbrauwen  tot ogen en lippen.  

Haar perfectionistische kant zorgt ervoor dat ze kwaliteit boven kwantiteit verkiest, wat ook hier in het salon mijn visie is en net daarom is mijn vertrouwen groot in haar.  Ze neemt haar tijd voor jullie en dat resulteert  in prachtig werk.

Powderbrows

Bij Powderbrows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent.

IMG-20240412-WA0000.jpg

Deepliner

De deepliner behandeling is perfect voor iedereen die een mooie, frisse en natuurlijke oogopslag wilt hebben. Bij deze behandeling wordt er een dun lijntje in de bovenste wimperrand gepigmenteerd. Dit zorgt ook voor een voller effect aan de natuurlijke wimpers.

IMG-20240412-WA0004.jpg

Lippigmentatie

Met lippigmentatie zien jouw lippen er elk moment van de dag verzorgd en perfect gekleurd uit. Zijn jouw lippen asymmetrisch en wil je graag meer symmetrische lippen? Dan zijn PMU lippen geschikt voor jou. Wil jij graag vollere lippen zonder fillers? Smalle lippen kunnen de PMU specialisten optisch voller laten lijken door middel van lippigmentatie.

IMG-20240412-WA0002.jpg

4 VOORDELEN VAN PERMANENTE MAKE-UP

1. Gemak en tijdsbesparend

2. Langdurige resultaten

3. Waterproof

4. Perfectie voor wenkbrauwen, lippen of ogen

IMG-20240412-WA0008.jpg
bottom of page